Blogia
BENVINGUTS AL BLOG DE LA XARXA DE CENTRES CÍVICS DE GRANOLLERS

TORRO DE GUIRLACHE

 Ingredients: -         500 gr. Sucre.-         100 gr. Pinyons o ametlles flirtejades.-         100 gr. Mantega.-         Oli d’ gira-sol. 

Preparació: Es cou a foc lent la mantega y el sucre, quant estigui líquid y el sucre absorbit, afegir els pinyons o ametlles. Moure contínuament amb una cullera de fusta fins que tingui un color torrat, posar la mescla en una superfície untada amb oli, aplanar y tallar en trossos, avanç de que es refredi del tot. 

TORRO DE XOCOLATA

 Ingredients: -         250 gr. De xocolata negra.-         100 gr. De ametlles, avellanes o 75 gr. Arròs inflat.-         Oli de gira-sol. 

Preparació: Fondre el xocolata amb bany maria removent amb compte.Quant estigui fondre se li posa l’ingredient escollit i es mescla amb la cullera de fusta.Posarem la mescla en motlles untats amb l’oli i deixarem refredar. 

POLVORONS: 

Ingredients (36 unitats) -         250 gr. Farina.-         75 gr. Ametlla moldre.-         100 gr. Sucre.-         125 gr. Mantega-         canyella en pols, sucre glaç. 

Preparació: Posarem la farina en una font que pugui anar al forn i la torrarem donant-li voltes amb una cullera fins que agafi un color daurat, Deixarem refredar, incorporarem les ametlles a la farina i es barreja bé.Fondrien la mantega en una cassola a foc lent fins que estigui espumosa, afegirem el sucre mesclada amb una culleretes de canyella y batrem fins que estigui tot bé mesclat. Afegirem poc a poc la mescla de farina y ametlla sense deixar de moure fins obtenir una massa dissolta, deixarem refredar , posarem la massa y la aplanarem amb un rodolo, tallarem amb un talla pasta o un got petit.Cuinarem en el forns precalentat a 13º durant 20-25 minuts.Deixarem refredar i posarem el sucre glaç.  

GALETES NEVADES

 Ingredients: -         1 ou.-         250 gr. Mantequilla.-         3 culleretes de cola-cao.-         1 culleretes Nescafé.-         3 culleretes de coco rallat.-         Llet.-         Coco rallar.-         Galetes Maria. 

Preparació: Posarem en el got de la batedora l’ou, la mantequilla, el cola-cao, el Nescafé el sucre i les culleretes de coco, batrem tot fins formar una crema.omplirem  les galetes i les mullem en la llet, per les dues cares, passant-les pel coco rallat.    

0 comentarios